Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

02 maj - 05 maj Offshore Technology Conference, Houston, Texas

Business Sweden arrangerar den Svenska Paviljongen under OTC 2016

Offshore Technology Conference (OTC) är mässan som varje år samlar över 90,000 deltagare från 130+ länder, är världens största mässa inom offshore teknologi.

Business Sweden, som har varit en del av OTC i 43 år, arrangerar varje år den svenska paviljongen. Med anledning av den långvariga relationen med mässan stoltserar den svenska paviljongen med en väl positionerad och välbesökt mässplats tillsammans med 11 svenska företag som är verksamma inom industrin.

OTC erbjuder en unik plattform för utbyte av idéer och uppvisning av den senaste teknologin inom offshore. De svenska företagen som ställer ut med Business Sweden tar inte bara del av den attraktiva mässplatsen utan Business Sweden arrangerar även special utformade event med fokus på nätvärkande och marknadsföring av dem deltagande företagen. Ytterligare värde skapas för deltagande företagen i form av en utställarkatalog.

För mer information kring mässan eller den svenska paviljongen, kontakta: Anders Olsson
Business Sweden
T: +1 312 781 6237
E: Anders.Olsson@business-sweden.se

Inför OTC 2016 är alla bås för tillfället fyllda men vi ber dig gärna kontakta oss för framtida möjligheter kring att få vara en del av OTC och den svenska paviljongen.

en bild

Anders Olsson

Head of Office New York Head of Office, New York
+1 212 507 9003
E-post anders.olsson@business-sweden.se
en bild

Anders Olsson

Head of Office New York Head of Office, New York
+1 212 507 9003
E-post anders.olsson@business-sweden.se