Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

02 maj - 04 maj Enercare Centre, Toronto

SIAL 2017 i Toronto

EU-kommissionär Phil Hogan besöker Kanada i fortsatt offensiv från europeiska näringslivet

EU-kommissionären Phil Hogan besöker Kanada med syfte att öppna upp nya marknader för EUs livsmedelsprodukter. Under delegationen kommer han bland annat vara med på den officiella invigningen av den internationella matmässan SIAL 2017 i Toronto.

SIAL lockar mer än 850 nationella och internationella utställare från 50 länder, samt över 15 000 inköpare från Kanada, USA, samt 60 andra länder. För europeiska företag är detta ett utmärkt tillfälle att träffa nya kunder och partners på den kanadensiska marknaden speciellt då EU kommer att vara ”region of honor” vid årets evenemang. En av anledningarna till att EU är det valda området i år är CETA avtalet som träder i kraft 2017 vilket kommer att innebära stora möjligheter för livsmedelsindustrin för de båda parterna.

Företag kan anmäla intresse för att delta i delegationen, som bland annat kommer att innehålla möjligheter att delta i olika affärs- och pressevenemang i Toronto, samt möten med lokala inköpare och media. Företag är också varmt välkomna att besöka Business Sweden i Toronto för att träffa vårt team i Kanada.

Läs mer (In English)