Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

19 sep - 22 sep Lund, Gothenburg, Stockholm & Uppsala

SEMINARIUM: Svensk Medtech i USA

Sverige är ett av de ledande länderna när det gäller patent per capita, med Malmö och Stockholm som de två huvudregionerna i spetsen. Sverige ses av många marknader som ett omdöme inom framtida medicinteknologier och vård överlag, med världskända medicinska forskningsinstitut. Hundratals svenska medicinteknologiska företag finns idag representerade i USA och det finns även många möjligheter för andra aktörer att komma in på marknaden.

Business Sweden har noggrant undersökt den amerikanska medicinteknologiska marknaden genom att observera, analysera och intervjua svenska företag som är aktiva i USA, samt amerikanska sjukhus, privatkliniker och återförsäljare. Detta för att kunna presentera värdefulla och konkreta insikter till svenska medicinteknologiska företag som är intresserade av att etablera sig på den amerikanska marknaden.

Tillsammans med Vinnovas initiativ Medtech 4 Health, bjuder Business Sweden nu in dig för att berätta mer om implikationerna från vår studie och för att vidare diskutera de möjligheter ditt företag har att etablera sig i USA. Vi arrangerar fyra seminarier i Lund, Göteborg, Stockholm och Uppsala mellan den 19-22 september.

För mer information och anmälan, vänligen se nedan:

Lund, Medicon Village, 19 september, kl.8-11. Anmäl dig här
Göteborg, Business Region GBG, 20 september, kl.8-11. Anmäl dig här
Stockholm, Dome of Visions, 22 september, kl.8-11. Anmäl dig här
Uppsala, Almi, 22 september, kl.13-16. Anmäl dig här

en bild

Shaun Hundle

Project Manager San Francisco Project Manager, San Francisco
+1 415 835 3002
en bild

Shaun Hundle

Project Manager San Francisco Project Manager, San Francisco
+1 415 835 3002