Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

19 okt 2016 8:45 - 11:30 World trade center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Katastrof­hantering i Mexiko och Centralamerika

UD och Business Sweden inbjuder dig att delta i ett seminarium som syftar till att presentera möjligheter för svenska företag som tillhandahåller produkter och tjänster för katastrofhantering i Mexiko och Centralamerika.

I årtionden har Sverige varit aktivt engagerad i finansieringen och medhjälpare av humanitära och katastrofhjälpinsatser, stödja lokala samhällen över hela världen för att bygga motståndskraft och hantera konsekvenserna av katastrofer.

Mexiko och Centralamerika drabbas varje år av naturkatastrofer såsom översvämningar, jordbävningar, torka och orkaner. Samtidigt ökar frekvensen och intensiteten av svåra väderförhållanden som gör att klimatförändringarna och samhällen är mer sårbara för effekterna av dessa händelser genom att försvagade samhällen och ökad sårbarhet. Katastrofhantering och proaktiva åtgärder mot klimatförändringarna är därför en prioritet för regeringar och internationella hjälporganisationer som stöder Mexiko och Centralamerika.

Detta informativa seminarium är en del av ett större, långsiktigt åtagande från Business Sweden och den svenska regeringen att nyttja Sveriges och svenska företags intresse att samarbeta med nationella och internationella organisationer i Latinamerika. 

Läs mer (in English)

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.