Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

26 sep - 28 sep Las Vegas, Nevada, USA

Team Sweden Paviljong på MINExpo International 2016

Business Sweden i USA erbjuder svenska företag verksamma inom gruvindustrin till att ansöka om och delta i den svenska paviljongen, Swedish Mining Pavilion, på MINExpo 2016.

MINExpo (www.minexpo.com) arrangeras bara en gång vart fjärde år, och med fler än 60,000 besökare från 126 olika länder är detta världens största gruvmässa och en naturlig träffpunkt för beslutsfattare och inköpsansvariga från stora och mindre bolag världen över.

Besökare till MINExpo representerar de största gruvsegmenten och 90 procent av besökarna ansvarar för inköp och planerar att spendera över 8.5 miljoner USD. Historisk sett har inköparna på mässan, i snitt, hittat 7 stycken nya leverantörer. MINExpo erbjuder utställande bolag en unik möjlighet att nå ut till globala inköpare på ett enda ställe.

Utställarna i den svenska montern har möjlighet att välja sina 10 x 10 fot bås (arrangörernas riktlinjer) och även ta del av receptions- och nätverksmottagningen som Business Sweden arrangerar i samband med paviljongen.

Antal platser är begränsade och först till kvarn gäller. Sista anmälnings dag är den 31:a oktober, 2015.

Registerera dig nedan eller kontakta Mats Shore på Business Sweden i New York för mer information.

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Mats Shore

Project Manager New York Project Manager, New York
+1 212 507 9002
en bild

Mats Shore

Project Manager New York Project Manager, New York
+1 212 507 9002