Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

23 nov TBD

Cool Nordic 2016 Montreal

Nordisk innovation, kreativitet och hållbarhet. De nordiska länderna har starka varumärken i Kanada inom många branscher, såsom teknik, design, mode och mat. För att ytterligare hjälpa företagen inom dessa branscher anordnar Business Sweden tillsammans med Nordiska Ministerrådet, de nordiska ambassaderna samt de nordiska exportråden återigen Cool Nordic, den här gången i Montreal.

Cool Nordic som koncept handlar om att lyfta fram och marknadsföra de visioner, värderingar och det innovativa metoder som gör våra nordiska företag och produkter unika. Eventet kommer bestå av seminarier, en cocktailmottagning, middag samt möjligheter för deltagande företag att marknadsföra sina produkter och hålla inspirerande presentationer. Deltagande företag har också möjligheten att bjuda in egna gäster till eventet såsom kunder, partners, journalister och andra intressenter.  

För mer information och anmälan vänligen kontakta:
Jacob Pettersson
Business Sweden
T: +1 (416) 640-7480 
E: Jacob.pettersson@business-sweden.se