Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

13 feb - 17 feb Mexico & Guatemala

Affärsdelegation till Mexico & Guatemala

Business Sweden, i samarbete med de Svenska ambassaderna i Mexiko och Guatemala och Utrikesdepartementet, bjuder in er att delta i den officiella affärsdelegationen till Mexiko City och Guatemala City i februari 2017.

Delegationen syftar till att möta viktiga aktörer i regionen bland annat de multilaterala utvecklingsbankerna och deras partners som har i uppdrag att implementera bankernas projekt. Delegationen leds av Civilminister Ardalan Shekarabi och besöket kommer att äga rum 13-17 februari nästa år. Ministern kommer att åtföljas av andra viktiga aktörer ifrån Sverige, både från den offentliga och privata sektorn.

Mexiko och Centralamerika påverkas varje år av naturkatastrofer som översvämningar, jordbävningar, torka och orkaner. Klimatförändringar ökar inte bara benägenheten för naturkatastrofer och styrkan av dessa, utan gör även människor och samhällen mer sårbara. Därför är katastrofhantering och proaktiva lösningar för att reducera risken för naturkatastrofer och att möta det ökade klimathotet en prioritet för många aktörer i regionen som regeringar, multilaterala utvecklingsbanker och internationella hjälporganisationer.

Läs mer (in English)