Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

20 apr - 22 apr Minneapolis, USA

Svensk delegation till International Biomass Conference 2015 i Minneapolis

Business Sweden, i samarbete med Energimyndigheten, är stolta över att bjuda in till deltagande i en svensk delegation i samband med International Biomass Conference i Minneapolis, den 20-22 april. Delegationen är ett kostnadseffektivt arrangemang framtaget i syfte att fånga affärsmöjligheter på den nordamerikanska marknaden för svenska företag inom bioenergibranschen.

USA och Kanada söker just nu erfarenhet och kompetens inom bioenergi på andra sidan Atlanten för att erhålla kunskap om hur även de kan göra sin energimix grönare. De är särskilt intresserade av länder som har lyckats implementera bioenergi som huvudingrediens i deras energimix, vilket placerar Sverige mycket högt upp på listan. De nya handelsavtalen (TTIP och CETA) mellan Nordamerika och EU kommer även spela en stor roll för svenska företag på denna marknad då de inom kort kommer underlätta handeln mellan Sverige och USA samt Kanada märkbart.

Fördelar med deltagande för svenska företag:

  • Affärs- och nätverkssupport från Business Sweden
  • Tillgång till svensk paviljong arrangerad av Business Sweden
  • Deltagande i nätverks- och match-makingaktiviteter
  • Deltagande i skräddarsydda möten och workshops
  • Studieturer till intressanta projekt i regionen

Konferensen är identifierad som en utmärkt möjlighet för svenska företag att visa upp sina produkter, tjänster och kunskap inför en framstående publik tillsammans med representanter från både Business Sweden och Energimyndigheten.

Till denna aktivitet erbjuds 7 svenska företag den exklusiva möjligheten att delta fullt subventionerat (exklusive rese- och boendekostnader), till ett uppskattat värde av 3 500-4 000 USD. Vänligen anmäl ditt företags intresse före fredagen 27:e februari för att få chansen att bli utvald till detta exklusiva erbjudande.

För att anmäla intresse och för mer information, vänligen kontakta:

Asli Sungur, Business Sweden i USA
E: asligul.sungur@business-sweden.se 
T: +1 (312) 781-6246

Erik Holst, Business Sweden i Kanada
E: erik.holst@business-sweden.se 
T: +1 (416) 906-5593

Christopher Waldén
E: christopher.walden@energimyndigheten.se
T: +46 (0)16 544 22 09 

I samarbete med:

Logo Energimyndigheten