Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

12 feb 2015 8:30 - 10:30 Business Sweden, Slagthuset, Carlsgatan 12A, Malmö

Seminarium: Upptäck affärsmöjligheter i Latinamerikas snabbast växande ekonomi, Colombia

Välkommen till en informationsträff i Malmö där vi berättar om affärsmöjligheterna för svenska företag i Colombia – ett land som sedan drygt ett decennium erhåller en stadig tillväxt. Ta chansen att träffa Sveriges ambassadör i Colombia Marie Andersson de Frutos.

Colombia är Latinamerikas snabbast växande marknad (5:e i världen), den tredje största ekonomin och med sina 48 miljoner invånare också den tredje största populationen, också den tredje största ekonomin efter Brasilien och Mexico och med sina 48 miljoner invånare också det tredje folkrikaste landet. . Landet har en starkt förankrad demokrati, en modern konstitution och en stadig ekonomisk tillväxt. Den växande ekonomin och medelklassen ställer höga krav på bland annat en välfungerande infrastruktur, vilket erbjuder en rad affärsmöjligheter för svenska företag.  Till exempel kommer det att finnas stora investeringar i infrastruktur inom floder, hamnar, vägar och järnvägar där svenska tekniklösningar har mycket att erbjuda.  

Välkomna att lyssna på vad Colombia har att erbjuda!

Anmäl dig nedan. Seminariet är kostnadsfritt, men vid utebliven avanmälan så debiteras 500 SEK.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Helena Carlsson
T: +46 8 588 661 15
E: Helena.Carlsson@business-sweden.se

I samarbete med:

Logo Sverige ambassad i Bogota

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.