Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

03 sep 2014 15:00 - 16:30 Expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås

Seminarium: Upptäck affärsmöjligheter i Colombia

Välkommen till en informationsträff i Västerås där vi berättar om affärsmöjligheterna för svenska företag i Colombia – ett land som sedan drygt ett decennium erhåller en stadig tillväxt.

Ta chansen att träffa Sveriges ambassadör i Colombia Marie Andersson de Frutos, Colombias ambassadör i Sverige Maria Dora Victoriana Mejia Marulanda, kontorschefen för Business Sweden i Colombia Erik Alarik, EKN Pernilla Hurtig Norberg samt Handelskammaren Mälardalen. 

Colombia är med sina 46 miljoner invånare tredje största landet i Latinamerika och också den tredje största ekonomin efter Brasilien och Mexico. Landet har en starkt förankrad demokrati, en modern konstitution och en stadig ekonomisk tillväxt. Den växande ekonomin och medelklassen ställer höga krav på bland annat en välfungerande infrastruktur, vilket erbjuder en rad affärsmöjligheter för svenska företag. Till exempel kommer det att finnas stora investeringar i infrastruktur inom floder, hamnar, vägar och järnvägar där svenska tekniklösningar har mycket att erbjuda.

Välkomna att lyssna på vad Colombia har att erbjuda! Gör din anmälan till seminariet nedan.

I samarbete med:

Logos samarbetspartners Colombiaseminarium

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Mer information

Helena Carlsson
T: +46 8 588 661 15
E: Helena.Carlsson@
business-sweden.se