Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

25 jun 2015 8:30 - 10:00 Business Sweden, World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Seminarium - Hur gör man affärer med FN, Världsbanken (WB) och IDB?

Har du funderat hur man kan göra affärer med större internationella organisationer som FN, WB och IDB? Eller känns det som en stor utmaning att ens börja bearbeta dessa organisationer? Detta och mer därtill kommer att diskuteras vid ett seminarium i Stockholm.

Business Sweden i USA har påbörjat en kartläggning av FN, WB och IDB och deras huvudkontor i USA som en uppföljning till tidigare utförda besöksprogram till dessa organisationer. Målet med seminariet är att ge inspiration till hur man kan göra affärer med FN, WB och IDB och informera om vilka affärsområden har affärspotential för svenska bolag.

Under seminariet kommer en representant från Business Sweden i USA presentera en överblick av FN, WB och IDB och vad du som företagare bör tänka på innan du bearbetar dessa organisationer. 

Till hösten kommer Business Sweden i USA att anordna en delegation till FN i New York City och till WB och IDB i Washington D.C. Vi ser framemot att presentera uppläget på delegationen under seminariet och att erbjuda svenska bolag detta unika tillfälle att möta nyckelpersoner hos FN, WB och IDB.

Seminariet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsade.

Välkommen!

För ytterligare information om seminariet eller Business Swedens arbete i USA, kontakta:
Anders Olsson, Business Sweden New York
T: +1-212 507 9003
E: anders.olsson@business-sweden.se

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.