Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

17 feb 2015 8:30 - 10:30 Business Sweden, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Affärsmöjligheter för svensk skogsindustri i Colombia

Välkommen till en informationsträff i Stockholm där vi berättar om affärsmöjligheterna för svenska företag i Colombia – ett land som sedan drygt ett decennium erhåller en stadig tillväxt. Ta chansen att träffa Sveriges ambassadör i Colombia Marie Andersson de Frutos som kommer att berätta om ambassadens arbete med fokus på hållbar skogsindustri och träbyggnadsteknik.

Colombia erbjuder idag en rad affärs- och investeringsmöjligheter för svenska företag däribland inom skogs- och träbyggnadsindustrin, som på längre sikt kan detta leda till stora exportmöjligheter för hela Syd- och Centralamerika. Landet är Latinamerikas snabbast växande marknad (5:e i världen), den tredje största ekonomin och med sina 48 miljoner invånare också den tredje största populationen, också den tredje största ekonomin efter Brasilien och Mexico och med sina 48 miljoner invånare också det tredje folkrikaste landet. Landet har en starkt förankrad demokrati, en modern konstitution och en stadig ekonomisk tillväxt och den växande ekonomin och medelklassen ställer höga krav på bland annat en välfungerande infrastruktur.

Anmäl dig nedan!

Välkommen!

Helena Carlsson
T: +46 8 588 661 15
E: Helena.Carlsson@business-sweden.se

I samarbete med:

Logo Sveriges ambassad Bogota

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.