Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

25 okt - 26 okt Tunisien

De Svenska-tunisiska förbindelserna stärks

Utrikesdepartementet och Business Sweden i samarbete med Invest in Tunisia har nöjet att bjuda in dig att delta i invigningen av svenska ambassaden i Tunisien. Invigningen av ambassaden äger rum den 25 oktober, och ett affärsforum kommer att anordnas morgonen efter med syftet att stärka svensk-tunisiska affärsrelationer.

Den svenska företagsdelegation leds av Sveriges utrikesminister Margot Wallström och Business Swedens vd Ylva Berg. Affärsforumet belyser affärsklimatet i våra två länder, samt möjligheter och utmaningar för framtida handelsrelationer och investeringar mellan Sverige och Tunisien.

Business Forum syftar till att ge en möjlighet att få värdefull förstahandsinformation gällande nuvarande och framtida svenska-tunisisk partnerskap, och skapa en plattform för att initiera och stärka nya partnerskap. Fokus kommer att ligga på de sektorer där det bedöms finnas goda förutsättningar för framgångsrika svenskt-tunisiska samarbeten; ICT, infrastruktur och transport, hälso- och sjukvård samt trä och pappersmassa. Missa inte detta unika tillfälle att träffa potentiella kunder och affärspartners.

Preliminärt program 

Vid frågor, vänligen kontakta:
Christine Johansson
E: Christine.Johansson@business-sweden.se
T: +46 8 588 662 84

Registrera ditt intresse här: 

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Youssef Benchaqroun

Consultant Consultant
+212 522 36 25 10