Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

26 sep - 27 sep Hotel At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm

Middle East and Africa Summit 2017

Med tillgång till rätt information och verktyg kan företagande i Mellanöstern och Afrika resultera i betydande avkastning. På MEA Summit får du chansen att interagera med framgångsrika företagsledare and industriexperter som besitter omfattande erfarenhet och kunskap om företagande i regionen. Detta är rätt forum för dig om du är på jakt efter marknader som möjliggör långsiktig tillväxt!

MEA Summit är Sveriges största företagsevent som fokuserar på MEA-regionen. Konferensen bidrar med insights, verktyg och konkreta råd gällande hur marknader i regionen förändras kontinuerligt samt hur behovet av innovation och nytt affärstänkande utgör stora möjligheter för svenska företag. Under två heldagar i Stockholm, fyllda med paneldiskussioner och interaktiva workshops så kommer du interagera med både världskända talare och framstående industriexperter, samt också de förväntade 100 andra svenska företagen, som precis som du är intresserade av regionen.

Dag 1: Mellanöstern and Nordafrika
En region i konflikt och dynamisk förändring och som samtidigt drivs av innovationsbaserad tillväxt. Ekonomiska omställningar och bekämpning av ungdomsarbetslöshet är några av de spännande ämnen som kommer att debatteras under Dag 1. Bland talarna finns en intressant blandning av kunniga personer från den politiska och företagsrelaterade scenen i MENA-regionen. Med tanke på de nuvarande ansträngningarna för att åstadkomma politisk och ekonomisk förändring samt den hårdnande konkurrensen i regionen så utgör MEA Summit en kvalitativ plattform att diskutera framtidens Mellanöstern och Nordafrika. Hur kan du förstärka din konkurrenskraft i denna region karaktäriserad av förändring?

Dag 2: Sub-Saharan Afrika
Allt eftersom tillväxten avtar i många mer utvecklade marknader så ökar intresset för utvecklingsmarknader, och sex av de tio snabbast växande ekonomierna i världen ligger i Afrika. Insatserna och riskerna är stora, men det är också den potentiella avkastningen. Städer som växer i en rasande takt, en mellanklass som ständigt blir större, samt komplexa konsumentbehov som inte går att jämföra med behoven på mer utvecklade marknader. Dessa är några av de intressanta ämnen som kommer att diskuteras under Dag 2 av framstående ledare och experter med omfattande erfarenhet av affärsutveckling i Sub-Saharan Afrika. Ta vara på den här exklusiva möjligheten att expandera ditt nätverk och boosta ditt företagande i denna spännande region.

Mer information och anmälan hittar du här (In English)

Detaljerat program hittar du här (In English)

För frågor och funderingar, vänligen kontakta Anna-Paula Jonsson