Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

24 maj 2017 10:00 - 12:00 WTC, Klarabergsviadukten 70, Stockholm, lokal: Atlanta

Inbjudan till affärsutvecklingsdag för deltagare i SSBP - Modul 1

Vi välkomnar till nätverksträff med våra modul-1 deltagare från SSBP-programmet. Detta event är tänkt att möjliggöra synergier mellan SSBP-deltagare och svenska företag med intresse av att investera i Somalia.

Det svensk-somaliska affärsutvecklingsprogrammet (SSBP) är ett kapacitetsutvecklingsprogram som är ämnat att bidra till stärkandet av små och medelstora företags möjlighet att investera i Somalia, och därigenom gynna utvecklingen av den privata sektorn i landet. Målsättningen med programmet är att främja skapandet av arbetstillfällen och varaktig försörjning i Somalia. SSBP-deltagarna återfinns under två moduler; modul 1 samt modul 2. Under modul 1 uppmanas företagen utforska en affärsidé och sedermera utveckla och söka etablering av densamma, vilket sker under modul 2. Under detta event kommer vi fokusera på deltagare inom modul 1 och ta del av deras resultat och analys av affärsmöjligheter i Somalia.

Preliminärt program:


10:00 - 10.15
Inledning och Presentation
SSBP och Introduktion till Somalia - Business Sweden/Forum Syd

10:15 – 11:00 Företagspresentationer 
SSBP Modul-1 deltagare

11:00 – 11:15 Q & A

11:15 – 12:00 Mingel och Nätverksbyggande


Registrering:

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.