Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

28 maj 2015 8:00 - 11:00 Utrikesdepartementet, Malmtorgsgatan 3, Bankhallen, entréplan, Stockholm

Seminarium om affärsmöjligheter i DR Kongo

Välkommen till ett frukostseminarium om de intressanta möjligheter som finns för svenskt näringsliv i DR Kongo nu och på sikt.

Med en tillväxt på närmare åtta procent de senaste åren erbjuder landet stora möjligheter men också utmaningar. Störst potential bedöms finnas inom ICT och gruvnäring, men även jord- och skogsbruk, finansiella tjänster, infrastruktur och energi utmärker sig som intressanta sektorer. Det finns ett intresse för svenska företag och deras lösningar. Det skapar möjligheter.

Näringsministerns rådgivare i främjandefrågor, ambassadör Stefan Noreén, Sveriges ambassadör i DR Kongo Annika Ben David, representanter från Business Sweden och Näringslivets internationella råd (NIR), samt UDs CSR-ambassadör Diana Madunic medverkar. 

Seminariedeltagarna får en uppdatering om läget i landet och information om sektorer av intresse för svenska företag. Representanter från NIR och ett svenskt företag med verksamhet i DR Kongo deltar och berättar om sina erfarenheter. Seminariet avslutas med en frågestund och efterföljande mingel.

Du är välkommen att registrera dig nedan. Frukost serveras från klockan 8.00 och seminariet börjar 8.30. För att läsa programmet, klicka här.

Du får gärna skicka inbjudan vidare till intresserade kolleger eller affärskontakter. Observera dock att antalet platser är begränsat. För frågor om seminariet går det bra att kontakta Cecilia Leideman Bäck, Business Sweden, Cecilia.leidemanback@business-sweden.se.

Välkommen!

I samarbete med:

Logo Utrikesdepartmentet

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.