Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Affärsmöjligheter inom energi och miljöteknik

en bild
Energi och miljöteknik är inte bara viktigt för en hållbar utveckling. Det är också ett område med goda internationella affärsmöjligheter. Business Sweden underlättar svenska företags export till befintliga eller nya marknader.

Vi arbetar med ett nationellt nätverk av företag, myndigheter och organisationer inom avfallshantering, återvinning, förnybar energi samt luft-, vatten- och avloppsrening. Detta gör vi bland annat genom exportrådgivning, kompetensutveckling, marknadsundersökningar, delegationsresor, mässor och matchmaking.

Swedish Cleantech

Swedish Cleantech är en affärsplattform för svenska miljöteknikföretag. På webbplatsen finns information om svensk miljöteknik och svenska miljöteknikföretag samt en rådgivnings- och finansieringsguide. Webbplatsen bygger på samverkan mellan ett tiotal myndigheter samt bransch- och intresseorganisationer och regionala miljöteknikaktörer.

Läs mer på www.swedishcleantech.se

en bild

Charlotte Rylme

Vice President Marcom & Digitalisation Vice President Marcom & Digitalisation
+46 70 697 18 81