Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

08 - 588 660 00
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Baserbjudanden för små och medelstora företag

Sverige behöver ständigt nya exportföretag. En av Business Swedens uppgifter är att på olika sätt stödja de mindre företag som har potential att växa sig starka på utländska marknader. Vi har därför tagit fram ett antal tjänster för att underlätta de första stegen i en exportsatsning.

Steps to Export 

Steps to Export är en serie tjänster där du på hemmaplan, och med stöd från våra regionala exportrådgivare, förbereder och utvecklar din export på nya eller befintliga marknader. 

Marknadsvalsanalys

Med hjälp av en Marknadsvalsanalys får du en bättre förståelse för var din produkt eller tjänst har störst potential. Oavsett om du ska välja marknad för en kommande exportsatsning, eller utvärdera marknader där du redan är etablerad. 

Affärschans 

Affärschans är en paketering av tre viktiga initiala tjänster: en marknadscheck, ett mötesprogram och en handlingsplan. Dessa ger den grundförståelse för marknaden som kan utgöra beslutsunderlag inför din utlandssatsning.

Connect

Connect är en tjänst där Business Sweden fungerar som en ingång på en utländsk marknad. Uppdragen är utformade efter varje företags specifika behov, men består alltid av konkret lokalt verksamhetsstöd.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag? Kontakta din närmaste regionala exportrådgivare.

Birgitta Lantz

Koordinator Regionala Exportrådgivare Koordinator Regionala Exportrådgivare
+46 8 588 660 52
E-post birgitta.lantz@business-sweden.se

Vill du att vi kontaktar dig?