08 - 588 660 00
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

business sweden i schweiz

Schweiz stabila ekonomi har gjort landet till hemvist för många multinationella företag och betydande internationella organisationer. Förutom ett stabilt politiskt- och ekonomiskt läge så finns det dessutom tillgång till högkvalificerad arbetskraft, liberala arbetsvillkor och ett fördelaktigt affärsklimat med förmånliga skatter.

Med stark köpkraft och ett centralt läge i Europa är landet en attraktiv handelspartner för svenska företag. Landet, som präglas av en internationell miljö och fyra språk, har växt nästan tio procent den senaste tioårsperioden, vilket leder till en kontinuerligt stigande efterfrågan. Den starka valutan gör att exporten till Schweiz har blivit attraktiv exportmarknad för svenska.
Business Swedens kontor i Zürich tillhör det regionala kontoret i Wien, som också täcker Österrike, Ungern, Slovenien och Kroatien samt hanterar förfrågningar för Serbien, Montenegro, Makedonien, Bosnien & Hercegovina, Kosovo, Albanien och Israel. Tack vare lång erfarenhet av affärsutveckling och internationalisering samt relevanta bransch- och kulturspecifika kunskaper kan Business Sweden i Schweiz hjälpa svenska företag att etablera sig samt växa på den schweiziska marknaden. Schweiz är så mycket mer än klockindustrin och de vackra Alperna. Utmana oss med dina frågor och planer kring en Schweizsatsning.

Carsten Grönblad

Trade Commissioner Austria and Hungary Vienna Trade Commissioner Austria and Hungary, Vienna
+43 1 402 35 15 30
E-post carsten.gronblad@business-sweden.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du att vi kontaktar dig?