en bild

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

closing-white
08 - 588 660 00
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Internationella jobbmöjligheter

karriar
Business Sweden är en global organisation med nära 500 medarbetare och kontor i 46 länder. Vi brinner alla för samma sak - att skapa största möjliga nytta för Sverige genom att förenkla för svenska företag att växa internationellt, samt att hitta möjligheter för företag som vill investera i Sverige.

Vill du också bidra till att öka Sveriges attraktion som affärspartner? Business Sweden rekryterar löpande nya medarbetare till utlandskontoren. Vi är även intresserade av personer med specialistkompetens inom olika branscher i Sverige.

 map with offices jpeg

En meningsfull roll

Business Sweden är inget vanligt konsultföretag. Förutom att hjälpa enskilda svenska företag har vi ett statligt uppdrag att bidra till att främja svensk export, investeringar i Sverige samt tillväxt i världen. Genom din affärs- och marknadskunskap bidrar du till att göra Sverige mer attraktivt, innovativt och konkurrenskraftigt som affärspartner.

Stora utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och vi uppmuntrar en karriär där du avancerar mellan roller och flyttar mellan länder. Vi har en karriärtrappa med definierade roller som återkommer inom alla delar av organisationen. Vi har också ett ambitiöst internt utbildningsprogram, där kursernas upplägg är anpassat till de olika rollerna i karriärtrappan.

Varierande arbetsuppgifter och uppdrag

Arbetsuppgifterna är omväxlande med många olika typer av kunder och tjänster. Uppdragen växlar från strategiskt komplexa affärer till mindre operativa projekt. Du arbetar med globala koncerner såväl som lokala familjeföretag och har stora möjligheter att påverka ditt arbete och skräddarsy lösningar utifrån kundens behov.

Är du en av de personer vi söker? Vi ser gärna att du är högskoleutbildad ingenjör eller ekonom. Internationell erfarenhet och språkkunskaper är en fördel, men ett genuint intresse för affärer och andra kulturer kan vara lika viktigt. Här kan du se och söka våra lediga tjänster.

Praktik på business sweden

Om du är intresserad av att göra praktik på något av Business Sweden’s kontor, eller komma i kontakt med våra team för att skriva en uppsats, är du alltid välkommen att vända dig direkt till respektive chef inom dina intresseområden. Vi publicerar aldrig några praktikplatser bland våra lediga tjänster utan dessa möjligheter stäms av i direkt kommunikation med våra chefer, baserat på teamets resurser och möjligheter.

Du kan hitta all kontaktinformation här: http://www.business-sweden.se/kontakt/. Observera att dessa praktikplatser är särskiljda från vårt traineeprogram, Talent Accelerator, som du kan läsa mer om här: http://www.business-sweden.se/Om-oss/Karriar/traineeprogram/.