Alla seminarier
och event

Seminarier och event

 • Smart Grid Event in Mexico

  Mexico's Energy Regulatory Commission (CRE) is in the final stages of developing a Smart Grid (SG) roadmap to help spur a market that is expected to reach a value of 12.1 BUSD by 2023, with an expected annual spending of 205 MUSD in 2014 and reaching 2.1 BUSD per year in 2023.

  Datum: 29 sep Läs mer
 • Seminarium: Hitta och styr era distributörer i Indien

  Indien är världens tredje största marknad räknat på köpkraft. I en helt färsk studie har Business Sweden identifierat framgångsfaktorer och best practices för att lyckas med distribution av produkter och tjänster i landet. Den 7 - 9 oktober kommer Business Swedens representanter i Indien till Sverige för att presentera resultatet av studien.

  Stockholm och Göteborg
  Datum: 07 okt-09 okt Läs mer

Business Swedens
uppdrag och roll

Vi hjälper svenska företag att växa internationellt

Många av våra kunder är små och medelstora företag med potential att växa internationellt.

Exportfrämjande

Vi stärker svenska kompetenskluster

Ett dynamiskt investeringsklimat, stärker även svenska företag och genererar goda exportmöjligheter.

Investeringsfrämjande

Internationella
jobbmöjligheter

Vill du bidra till att öka Sveriges attraktion som affärspartner?

Karriär

Press & media

Besök vårt Pressrum för att läsa våra senaste nyheter och pressmeddelanden.

Pressrum

Fördjupat samarbete med Kina om infektionskontroll

Den 1 september arrangerar Business Sweden och Swecare, i samarbete med Socialdepartementet och Sveriges ambassad i Peking, ett seminarium på temat infektionskontroll i Peking. Seminariet är en del av aktiviteter som sker inom ramen för det svenska life science-klustret i Kina*.

Datum: 1 sep Läs mer...

Pressinbjudan: Business Sweden presenterar Exportchefsindex för tredje kvartalet - den aktuella exporttemperaturen hos svenska företag

2014 inleddes uppåt för svensk export. Fjolåret var ett av de sämre åren under de senaste decennierna med negativ volymutveckling för svensk export. Första kvartalet ökade exporten med tre procent i fasta priser jämfört med föregående år. Andra kvartalet dämpades dock ökningstakten. Vi fick endas...

Datum: 25 aug Läs mer...

Seminarium om Shanghais nya frihandelszon

Den 25 augusti och den 3 september arrangerar Business Sweden frukostseminarier i Stockholm och Göteborg om nyligen etablerade Shanghai Pilot Free Trade Zone. Syftet med seminarierna är att informera om vad frihandelszonen innebär för svenska företag.

Datum: 22 aug Läs mer...

Marknader

Branscher