Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

08 - 588 660 00
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Affärsmöten

Business Sweden genomför olika aktiviteter för att öka svenska företags kontaktytor gentemot potentiella kunder och samarbetspartners. Bland annat näringslivsdelegationer och statsbesök, seminarier hemma och utomlands samt samlingsmontrar på internationella mässor.

Mässor

Som litet företag kan det vara dyrt och svårt att ställa ut på egen hand. Vi anordnar därför svenska samlingsmontrar på ett flertal internationella mässor.

Seminarier

Vi anordnar seminarier, framförallt utomlands, där svenska företag inom en bransch får presentera sina produkter och tjänster för en lokal publik. I samband med dessa seminarier arrangerar vi ofta även besöksprogram.

Delegationer

I vissa länder kan kontakter på politisk nivå vara avgörande för att underlätta en etablering. Vi arrangerar näringslivsdelegationer, ofta i samband med statsbesök, där ministrar, statssekreterare och eventuella statschefer kan bidra till att öppna dörrar.